Мачку о реп избори без избора!

Ма шта ко тврдио и ма колико се ко трсио својим крњим рејтингом (јер бар половина пунолетних држављана – бирача неће никог од познатих) – избора нема. Зато их је џаба заказивати и проглашавати.
Тек нећемо ваљда бирати између 0 и -1, а требају нам позитивни резултати видљиви преко обнове и развоја домаће привреде и сигурног опстанка и пристојног живота држављана Србије, Срба и припадника осталих народа, који су њени држављани?!

Мачку о реп такве изборе! И да се одрже, њихови резултати неће важити. Коме више треба демагогија и европски пут, док му крче црева и једва саставља крај с крајем од првог до двадесетог?

Примарни и незаобилазни циљ је обнова и развој домаће економије, а после долазе други циљеви, па и евентуални улазак у ЕУ о чему ће, у своје време, одлучити Општа скупштина и Скупштина експерата-Државни савет.

Главни спољнополитички циљ је: сарађивати са свима, колико је могуће, и не опредељивати се ни за ког посебно, осим у неким баш тешким, ратним условима, када ћемо се, најприродније, наклонити Русији. За очекивати је да до таквих услова неће доћи, а ако и дође и ту нам је јасно опредељење.
Уосталом, у Другом рату смо с е наклонили и Западу и тадашњем СССР-у, који су тада били савезници.

До остварења главног унутрашње-политичког циља, обнове и развоја домаће привреде, пут сасвим сигурно не води преко партија, које већ четврт века нису урадиле ништа дугорочно корисно за нас, већину држављана Србије, и преко избора на којима те партије, упркос доказаној неуспешности и неспособности, учествују.
Пут води преко друштвеног консензуса, односно преко манифестације воље већине, којој је угрожен и сам опстанак, док је пристојан живот постао недостижан.
Са акцијом  којом ће се извести тај консензус, коме је циљ формирање способне власти, ће ускоро, упркос медијској блокади, бити упознати најшири слојеви широм Србије, али и страни фактори, како на Истоку, тако и на Западу.
Није нам циљ рушење система, него његова корекција у сврху побољшања овог лажно-демократског и нефункционалног поретка.
Када то обавимо и успоставимо способну власт, онда ћемо, за две године, расписати изборе, на којима више неће моћи да учествују доказано неуспешни и неспособни.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *